green-yellow-checker-984-32

 

Sjukvård

 

RescueRENT hyr ut:


Sjukvård

Första hjälpen team

En rörlig grupp på 2-4 personer med enkel utrustning i väskor och ryggsäckar som kan finnas tillhands på strategiska punkter nära deltagare eller publik med eller utan fordon.

Sjukstuga/Medicalcenter

sjukstuga
Tillfälligt eller mer permanent kan vi bygga upp en akutmottagning eller vårdcentral för att kunna ta emot och göra bedömningar samt behandla besökare, funktionärer, deltagare, anhöriga, artister, förare eller allmänheten på plats. Detta innebär att de flesta som får behandling kan återgå till det man höll på med innan snabbt och enkelt men också  samhällets resurser i stort sparas genom detta.

VIP Sjukvård

Skräddarsydda lösningar efter speciella behov.
Detta kan också vara en del i ett större uppdrag.

Filminspelning
Filminspelning

Varje år utför vi några uthyrningar till tv- och filminspelningar vilket kräver speciella krav på oss och vår personal. Allt efter kundens önskemål syr vi ihop lösningar. Vid några tillfällen har vår utrustning, fordon och personal även agerat framför kameran. För att nämna några populära serier i Tv4 Solsidan och Gustavsson 3 trappor, Vem kan slå Filip & Fredrik, Sommarspelen på Kanal 5 och Norska Big Brother NRK 2. Av senare produktioner kan nämnas Torpederna 2 samt Jordskott 2.
Vi hyr även ut fordon och sjukvårdsutrustning som rekvisita.

Personal bemanning

RescueRENT har bland annat följande kompetenser:

* Undersköterska
* Ambulanssjukvårdare
* Ambulanstekniker
* Leg. sjuksköterska
* Anestesi sjuksköterska
* Ambulanssjuksköterska
* Intensivvårdssjuksköterska
* Distriktssköterska
* Leg. läkare
* Anestesiläkare
* Ortopedläkare
* Kommunikationsoperatör
* Ledningsoperatör
* Prio 1 instruktör
* Räddningsman

Flygande personal
Flera av våra medarbetare är certifierade för flygande sjukvårdsuppdrag tex. i ambulanshelikopter vilket vi kan förmedla. Gör en förfrågan så berättar vi mer.

Sjukvård- och ambulansberedskap för festival och konsert.

Under en festival eller konsert samlas ofta många fler personer på ett mindre område än normalt vilket kan belasta samhällets övriga resurser hårt. Att i förväg planera och dimensionera sjukvård och i bland även extra ambulanser för transporter inom området och/eller direkt till sjukhus kan vara nödvändigt. Vi har både utbildning och erfarenhet när det gäller att planera, genomföra och följa upp stora publika evenemang. Genom att hyra en ambulans får du enkel, kompetent och komplett lösning.

Ledning och kommunikation

kommunikation

Ofta är nyckeln till lyckade räddningsauktioner kommunikation.
Vi har van personal som har eller jobbar aktivt med inkommande larmsamtal/anrop, ledningskommunikation och kommunikationsoperatörer. Vi kan även bygga upp ett kommunikationssystem anpassat efter behov, stort eller litet. Bilden visar räddningstjänsten i Rättviks stabs- och ledningsfordon som vi samarbetat med ett flertal gången.


Varmt välkommen med er förfrågan.green-yellow-checker-984-32